15. april 2022.15. apr 2022.
Vulkan i Glas poklanjaju: Velika ljubavna priča

Vulkan i Glas poklanjaju: Velika ljubavna priča

Jednostavna priča o vezama koje se kuju među dušama, o našoj sposobnosti da se menjamo, o sudbini koja spaja i razdvaja. Kada izgleda kao da smo izgubili sposobnost divljenja, spremnost da potražimo svetlost, da vodimo računa o sebi, da li je srce zanemelo ili smo samo u pitanju mi, jer ne umemo više da ga oslušnemo?

Roman Idi kuda te srce vodi je posle bestselera Ime ruže Umberta Eka najprodavanija knjiga nekog italijanskog autora u XX veku. Preveden je na trideset pet jezika, a snimljen je i film.

Edit i Andrea, devojka pomalo nemirnog duha i kapetan poprilično strogih shvatanja, slučajno se sreću na trajektu između Venecije i Grčke. Jedan naizgled beznačajan događaj, ako se uzmu u obzir svi oni koji čine život. Ali njihove će živote promeniti zauvek. Kako mogu oni, tako različiti, uopšte da privuku jedno drugo? Prvo je to nedozvoljena ljubav: avanture, tajne, neočekivana sreća i velika iskušenja…
Na kraju je tu vetrovito ostrvo okupano svetlošću na koje odlaze da žive obnavljajući staru, napuštenu kuću. Ostrvo na kome je Andrea sada sam, ali ne prestaje da razgovara sa njom. Možda je moguće naći novi početak, uprkos razočaranjima i neprijatnim istinama?

Ovaj moćan, snažan roman, prepun mudrosti pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.
Suzana Tamaro rođena je 1957. godine u Trstu. Osim što se uspešno bavi pisanjem, radila je i u filmskoj industriji. Njen roman Idi kuda te srce vodi je nakon velikog uspeha u Italiji preveden na 35 jezika i prodat u skoro 20 miliona primeraka širom sveta. Uz Ime ruže Umberta Eka, najprodavanija je italijanska knjiga XX veka.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa