24. april 2022.24. apr 2022.
Prvi trkački dan na Šabačkom hipodromu (Foto: Glas Podrinja)

Prvi trkački dan na Šabačkom hipodromu (Foto: Glas Podrinja)

Dabl Trijumfu Uskršnja trka

Dabl Trijumf (Double Triomphe) je pobednik trke dana prvog trkačkog dana na Šabačkom hipodromu. Pobedničko grlo je u vlasništvu Almina Alića, u treningu kod Šendekovića, sa džokejom Kristijanom Njezijem.

Na programu bilo šest trka (Foto: Glas Podrinja)


Drugo mesto je zauzeo Ajskonig (Eiskonig), vlasnika Alekse Stanarevića, koji se nalazio i u sedlu svog konja. Treći je bio Spenser San (Spencers Son) Sakiba Hopovca, kog je jahao Goran Mešetović. Četvrta je kroz cilj prošla Lima, vlasnice Slavice Vujković, koju trenira i jaše Tika Vujković.

Pehar pobedniku predao je gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić.


Pobedniku trke dana pehar predao gradonačelnik Šapca (Foto: Glas Podrinja)


-Veliko je zadovoljstvo što je više od 3.000 naših sugrađana imalo priliku da uživa u trkama. Gledaoci su otišli zadovoljni sa prvog trkačkog dana. Grad želi da održi to da je Šabački hipodrom jedan od najboljih u zemlji i da Šapčani i gosti sa strane imaju priliku da vide najznačajnije trke u Srbiji. Ovde dolaze galoperi iz čitave zemlje i inostranstva. Nagradni fondovi su dosta veliki. Dosta je ovde na treningu. Trudimo se da Šabac ne samo održimo na mestu koje drži u galopskom sportu u Srbiji, nego i da ga unapredimo, rekao je gradonačelnik Pajić.

Više od 3.000 gledalaca (Foto: Glas Podrinja


"Uskršnja trka" na 1.700 metara, za sva grla od četiri godine i starija, bila je poslednja, šesta, u današnjem bogatom programu, kojy je pratilo oko 3.000 gledalaca.

Sledeći trkački dan je na programu 29. maja.

Opširnije u štampanom izdanju "Glasa Podrinja".
Glas Podrinja

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa