7. maj 2022.7. maj 2022.
Uzbudljiva atletska takmičenja u Mačvanskom Belotiću, foto: Glas Podrinja

Uzbudljiva atletska takmičenja u Mačvanskom Belotiću, foto: Glas Podrinja

Danas u Mačvanskom Belotiću održan Atletski Vaskršnji miting

Na stadionu Fudbalskog kluba "Napredak" u Mačvanskom Belotiću, danas je održan tradicionalni Atletski Vaskršnji miting uz učešće velikog broja takmičara iz Srbije i Republike Srpske. Među njima je bilo dosta članova atletskih klubova iz Krupnja, Badovinaca, Bijeljine, Beograda, Sremske Mitrovice, Bogatića, Šapca.Došli su takmičari sa Kosova. Učestvovali su i učenici nekih ovdašnjih škola, osnovnog obrazovanja i predškolci...

Miting, sedmi po redu je otvorio para olimpijac i prvak Evrope u trci na 400 metara Ivan Cvetković.Organizator i domaćin ove veličanstvene priredbe održane po izuzetno prijatnom vremenu i istoj takvoj atmosferi bilo je Sportsko udruženje "Atletika Bogatić" uz pomoć mnogo sponzora na čelu sa opštinom Bogatić i Odborom za veronauku Eparhije šabačke. .
Učešće je bilo masovno, a kako u organizaciji rekoše medalje lepo raspoređene, što se najbolje moglo uočiti na kraju, prilikom njihove dodele. Sve je proteklo u najboljem redu na radost velikog broja prisutnih koji su ovaj atletski događaj posmatrali sa tribina stadiona "Napretka" u Mačvanskom Belotiću.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa