11. maj 2022.11. maj 2022.
A. Vasić u akciji (foto: Foto centar)

A. Vasić u akciji (foto: Foto centar)

Medicinar u borbi za majstoricu

Rukometašice "Medicinara" večeras očekuje drugi meč polufinala plej ofa Super lige i borba da iznenade favorizovani Bekament i izbore treći, odlučujući duel za finale. Kao i u prvom meču, Tešić ne može da računa na kompletan tim.

Bekament je svakako kvalitetniji rival i za mnoge prvi favorit za osvajanje titule. U Šabac dolaze rešene da ostvare pobedu i obezbede više vremena za pripremu finalne serije. Medicinar je lišen bilo kakvog imperativa, osim borbenosti i želje.

Jedini zahtev je bespoštedna borba (foto: Foto centar)


-Pokušaćemo da iznenadimo Bekament i da produžimo seriju. Iako igramo prptiv iskusnije i snažnije ekipe, u prethodnom delu sezone smo pokazali da možemo i protiv najboljih. Oseća se nedostatak nekih rukometašica, ali će one koje budu na terenu pružiti maksimum i nadam se uz podršku publike da možemo napraviti veliko iznenađenje - ističe mladi čuvar mreže Medicinar Tamara Glišić.

Iskustvo, kvalitet domaćih i umor gošći odlučili prvi meč (foto: Foto centar)


U prvom meču, već na početku druge trećine utakmice, domaćin je ostvario značajniju prednost i rešio meč. Uz neosporan kvalitet Bekamenta, veliku ulogu u ubedljivom porazu 31:22 imao je veliki broj neiskorišćenih sedmeraca Šapčanki, čak pet od osam nije realizovano, odnosno odlično veče dva čuvara mreže ekipe iz Aranđelovca. Kako je meč odmicao primetan je bio nedostatak igračica u rotaciji, osećao se od prvog minuta izostanak dve Ane, Radović i Tomković.

Važno popraviti igru u odbrani (foto: Foto centar)


Meč u hali "Zorka" zakazan je za večeras (sreda, 11. maj), od 18:30.

Pobeda Šapčanke vodi u treći meč čiji će domaćin biti Bekament, dok poraz znači borbu za treće mesto.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa