12. maj 2022.12. maj 2022.
A. Cvetković (foto: A. C.)

A. Cvetković (foto: A. C.)

Šapčanin dvostruki vicešampion Evrope

Aleksandar Cvetković, šabački bodibilder ostvario je rezultat karijere na internacionalnoj sceni na Evropskom prvenstvu gde je reprezentacija Srbije imala najbolje rezultate u svojoj istoriji.

Među 12 odličja nacionalnog tima koje su obuhvatile dve zlatne, sedam srebrnih i tri bronzane medalje, nalaze se i dve šabačke medalje. Cvetković je bio drugi u kategoriji Game Classic Bodybuilding – 175, odnosno Classic Bodybuilding – 175, prvog i poslednjeg dana Prvenstva.

-Prvi sam u istoriji Srbije koji je osvojio dve medalje na istom takmičenju međunarodnog karaktera. Ponosan sam na to i na rezultate, a ostaje mali žal za zlatom u prvoj kategoriji. Na kraju sam izgubio za jedan bod. Bio sam u prednosti dve runde, a preokret u trećoj, iako nije bilo osnova za to – istakao je Cvetković koga očekuje odmor i studiozna priprema narednog takmičenja.

-Predstoji pauza od godinu dana i potom povratak na Evropsko prvenstvo gde želimo pojačati sjaj ovih medaljea. Srbija je bila na izvanrednom sedmom mestu ekipno i to u konkurenciji više od 40 država.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa