13. maj 2022.13. maj 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 13. maj 2022. najviše pišu o zahtevu Prištine da uđe u Savet Evrope.

DANAS - O poskupljenju struje list piše: "Svako 12. domaćinstvo u Srbiji neće moći da plaća struju". "Vučić slavi i u omiljenoj vili Obrenovića i Tita" - prema nezvaničnoj najavi Aleksandar Vučić bi mogao da u Smederevu priredi inauguraciju.

POLITIKA - Član pokreta Ne davimo Beograd Dobrica Veselinović za list kaže: "Spremni smo za nove izbore u Beogradu". Tri i po veka od upokojenja svetog Vasilija Ostroškog: "Patrijarh Porfirije služio liturgiju na Ostrogu".

BLIC - "Hiljade vernika sa patrijarhom na Ostrogu". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o zahtevu Prištine da uđe u Savet Evrope: "Pogazili su sve sporazume".

VEČERNjE NOVOSTI - O mogućnosti ulaska Švedske i Finske u NATO - "U NATO uvlače Šveđane, ali i neutralne Fince". O navodima Prištine da uđe u Savet bezbednosti - "Kurti sa Nemcima trasira put ka UN".

ALO - List piše da se bliži direktni sukob Rusije i NATO: "Kraj! Medvedev najavio nuklearni rat". Sa Sajma automobila u Beogradu: "Džip od 183.000 evra čeka kupca"

NOVA - List piše: "Od proizvodnje električnog automobila ostala samo priča - Radnicima 'Fijata' od juče prete otkazima". List navodi da će ministar zdravlja Zlatibor Lončar biti i u sastavu nove Vlade Srbije: "Lončar ponovo u Vladi uprkos brojnim aferama".

INFORMER - "Putin šalje vojsku na Švedsku i Finsku" - provocirenja svetskog rata. List piše: "Najstrašniji pritisci - Kosovo' podnelo zahtev za prijem u Savet Evrope".

KURIR - "Bolesno" - o zločinu koji se desio u Zrenjaninu gde je žena osumnjičena da je na posebno svirep način ubila muža. "Opasan potez" - Priština aplicirala za Savet Evrope.

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi izjavu ambasadora Rusije - "Harčenko: cena gasa za Srbiju biće prijateljska". "Hiljade ljudi dočekalo Porfirija na Ostrogu" - poglavar Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa