18. maj 2022.18. maj 2022.
Naslovne strane za sredu, 18. maj 2022. godine

Naslovne strane za sredu, 18. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja najviše pišu o anonimnim prijavama o bombama u raznim objektima u Srbiji, a bave se i ekonomskim temama i poskupljenjima.

BLIC - "Sve o lažnim bombama u Srbiji", o seriji anonimnih dojava o bombama u tržnim centrima, školama i drugim objektima. "Korona krivac za misteriozni hepatitis", piše član Kriznog štaba za borbu protiv kovida Branislav Tiodorović.

VEČERNjE NOVOSTI - "Trešnje kao da su zlatne", o poskupljenju voća i povrća. "Lažne bombe 'prašte' dok stranci neće da pomognu", o anonimnim dojavama o bombama u tržnim centrima, školama i drugim objektima.

DANAS - "Srbija bez odbrane od sajber bombaša", o tome mogu li državni organi da otkriju ko stoji iza lažnih dojava o bombama. "Vučićeve tvrdnje o gorivu - skroz netačne", o stavovima predsednika Srbije u vezi sa gorivom posle invazije Rusije na Ukrajinu.

NOVA - "Tomo javi se, Rusi te traže", o tome šta radi biši predsednik Srbije i aktuleni šef Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusjom i Kinom Tomislav Nikolić. "Dojave o bombama paralisale Srbiju", piše list.

POLITIKA - "Plaćamo cenu našeg slobodnog odlučivanja", o stavovima premijerke Ane Brnabić, o anonimnim prijavama o podmetnutim bombama. "Možemo da budemo druga politička snaga u zemlji", o stavovima lidera Dveri Boška Obradovića.
Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa