19. maj 2022.19. maj 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za četvrtak, 19. maj 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 19. maj piše da je pronađeno telo nestalog mladića Mateja Periša, o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Porfirija a bavi se i drugim temama.

ALO List o sakrivanju identiteta onih koji upućuju lažne dojave piše u tekstu "Teroristi koriste TOR i VPN da sakriju lažni identitet". List piše o tragičnom epilogu potrage za mladićem iz Splita Matejom Perišem u tekstu pod naslovom "Dunav izbacio Matejevo telo".


BLIC O kandidatima za predsednika Vlade Srbije, list piše. "Četiri kandidata u trci za premijera U igri Brnabić, Mali, Vučević i Đurić". O dojavama o bombama: "'Bombaši prete čak i bolnicama".

VEČERNjE NOVOSTI O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske pravoslavne crkve: "Vučić otkrio vrhu SPC sa čim se suočava Sledi najteže vreme još od 1945. godine". O dojavama o bombama u bolnicama: "Teroristi ne daju mira ni bolesnicima".

DANAS List o dojavama o bombama u Srbiji, piše: "Europol: Srbija nije tražila pomoć oko 'bombaša'". O poskupljenju struje: "Režim blizu odluke da podizanjem cene struje sanira gubitke Elektroprivredi Srbije: Vlast poskupljuje struju umesto da popravi EPS".

INFORMER "Užasan pritisak na Srbiju" o porukama sa sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Porfirija. "Nađen Mateja Periš" u Dunavu pronađeno telo maldića iz Hrvatske, koji je pre 139 dana nestao u Beogradu.

KURIR List o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vrha Srspke pravoslavne crkve pišu u tekstu "Važne poruke predsednika i patrijarha". "Pronađeno telo Mateje Periša", o mladiću iz Splita koji je nestao u Beogradu pre 139 dana.

NOVA List piše: "Vučić preko Velikog Trnovca odlaže sankcije Rusiji". Evroposlanici o Srbiji zbog neuvođenja sankcija Rusiji: "Zbog stava o Ukrajini, predlažu da nam Evropa uskrati novac".

POLITIKA List o pronalasku nestalog Splićanina Mateja Periša piše: "Tragičan kraj potrage za mladićem iz Hrvatske". O zahtevu Kosova i Metohije o učlanjenju u Savet Evrope: "Ko će zakočiti Prištinu na putu ka Savetu Evrope".

SRPSKI TELEGRAF "Razvod od Rusije koštaće EU 300 milijardi evra", list piše o odnosima EU i Rusije, zbog invazije te države na Ukrajinu.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa