19. maj 2022.19. maj 2022.
Gradonačelnik Šapca Dr Aleksandar Pajić sa meštanima Mrđenovca / Foto: Glas Podrinja

Gradonačelnik Šapca Dr Aleksandar Pajić sa meštanima Mrđenovca / Foto: Glas Podrinja

Asfaltirano šest ulica u Mrđenovcu

Danas je završeno asfaltiranje šest ulica u mesnoj zajednici Mrđenovac, a ovi poslovi vredni su 14,5 miliona dinara i finansirani su iz gradskog budžeta Šapca. Radove je obišao gradonačelnik Šapca sa saradnicima i zadržao se u kraćem razgovoru sa građanima Mrđenovca.
U razgovoru sa meštanima Mrđenovca / Foto: Glas Podrinja

- Ovaj deo mesne zajednice je gusto naseljen. Ispunjavamo obećanja na koja su meštani dugo čekali. Asfaltirano je 2,2 kilometra ulica. Sve je finansirano iz budžeta grada koji je do sada najveći u dugoj istoriji. Sramota me što ste sve ovo dugo čekali ali verujem da se isplatilo na opšte zadovoljstvo. Želimo na selu da stvorimo slične uslove za život, kao u gradu i sledićemo savete ljudi iz Saveta mesne zajednice koji znaju šta im je najpotrebnije. . Cilj je sticanje poverenja građana i nadam se da u tome uspevamo. Verujem da će mo ovu građevinsku sezonu iskoristiti na pravi način. Vidite da ispunjavamo obećanja, rekao je između ostalog gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

Zadovoljstvo nisu skrivali ni meštani Mrđenovca koji su dugo čekali na ovaj dan.
Predsednik Saveta MZ Mrđenovac Milić Granić / Foto: Glas Podrinja

- Posrećilo se i više nećemo posebno leti udisati veliku prašinu sa puta. Lakše će mo na ovaj način dolaziti do svojih kuća i njiva, istakao je predsednik Saveta mesne zajednice Mrđenovac Milić Granić.

Sa njegovim mišljenjem složili su se i drugi prisutni građani, kao Radovan, Goran i Gordana Mašić iz Mrđenovca.
Asfaltiranje ulice / Foto: Glas Podrinja
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa