25. maj 2022.25. maj 2022.
Fejsbuk stranica: Predsednik Opštine Bogatić

Fejsbuk stranica: Predsednik Opštine Bogatić

Modernizacija voznog parka Doma zdravlja u Bogatiću

Za samo nekoliko meseci vozni park Doma zdravlja u Bogatiću značajno je modernizovan. Nabavka novih sanitetskih vozila za potrebe hitne službe i putničkog vozila za prevoz pacijenata na dijalizu deo su projekta „Hitan odgovor Republike Srbije na COVID – 19“ koje sprovodi Ministarstvo zdravlja.

Fejsbuk stranica: Predsednik Opštine Bogatić


Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović prilikom posete ovoj zdravstvenoj ustanovi apostrofirao je važnost koordinacije i sinhronizacije rada lokalne samouprave i resornog ministarstva, jer je unapređenje kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite zajednički cilj nadležnih insititucija, medicinskih radnika i pre svega građana.

Fejsbuk stranica: Predsednik Opštine Bogatić


„Rekao bih da Bogatić ima najsavremeniji Dom zdravlja u okruženju zahvaljujući naporima svih relevantnih subjekata koji su se u potpunosti posvetili ostvarenju tog cilja. Nabavkom savremene medicinske opreme, kontinuiranim usavršavanjem kadrova, posvećenim i motivisanim radom svih zaposlenih podignut je nivo pružanja zdravstvenih usluga na najviši mogući nivo. U tom kontekstu posmatrano, obezbeđivanje i pratećih elemenata koji bi upotpunili rad našeg Doma zdravlja je od primarnog značaja. Zato ću iskoristiti ovu priliku da se najsdračnije zahvalim Vladi Republike Srbije i Ministarstvu zdravlja na ovoj izuzetno značajnoj donaciji koja će dodatno doprineti unapređenju zaštite zdravlja naših sugrađana. Opština će i u narednom periodu da pruža snažnu finansijsku i logističku podršku uspešnom i kvalitetnom radu Doma zdravlja Bogatić“, izjavio je Damnjanović.
Fejsbuk stranica: Predsednik Opštine Bogatić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa