28. maj 2022.28. maj 2022.
Predstavnici grada Šapca  na Konferenciji u Gradskoj zbornici Slovenije

Predstavnici grada Šapca na Konferenciji u Gradskoj zbornici Slovenije

Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika u opštine i gradove Srbije

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić je sa sa članom Gradskog veća za privredu Živanom Bajićem i predsednikom Skupštine grada Šapca Nemanjom Pajićem prisustvovao konferenciji ,,Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika u opštine i gradove Srbije” koja je održana u prostorijama Gospodarske zbornice Slovenije. Konferenciju je organizovao Srpsko-slovenski poslovni klub u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i Ambasadom Republike Srbije u Sloveniji.

Gradonačelnik Pajić ovom prilikom je istakao da sa najvećom radnom zonom u regionu, Grad Šabac u poslednje dve godine beleži veliku zainteresovanost ivestitora.

Gradonačelnik Šapca: Ne čekamo da drugi utiču na naše poslovanje, već se intenzivno borimo za svaku investiciju u našem gradu


,,Uslovi života Šapčana će se znatno popraviti ulaganjem u putnu infrastrukturu, a zahvaljujući novom auto-putu do Beograda i Novog Sada će se stizati za 40 minuta. Imaćemo i najbržu drumsku vezu sa zapadnom Srbijom i Republikom Srpskom. Odlična ponuda Grada i mreža puteva privući će veliki broj investitora, koji će otvoriti nova radna mesta i smanjiti nezaposlenost, čime će se poboljšati životni standard svih naših sugrađana. Rukovodstvo Grada Šapca vodi proaktivnu politiku dovođenja investitora i na najbolji način prezentuje potencijale Grada Šapca. Ne čekamo da drugi utiču na naše poslovanje, već se intenzivno borimo za svaku investiciju u našem gradu. Šabac će biti grad budućnosti”, rekao je Pajić.
Kabinet gradonačelnika Šapca

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa