Info

28. maj 2022.28. maj 2022.
foto: zvanična fb stranica predsednika opštine Bogatić

foto: zvanična fb stranica predsednika opštine Bogatić

Javnog konkursa za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata

Na 22. sednici Opštinskog veća opštine Bogatić doneta je odluka o raspisivanju Javnog konkursa za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine Bogatić.

Za realizaciju ovog projekta planirano je 6 miliona dinara, a opština Bogatić i nadležno Ministarstvo rudarstva i energetike izdvojili su po 3 miliona dinara.
Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Bogatić.

Pravo učešća na Javnom konkursu imaju privredni subjekti koji su upisani u registar APR-a, a registrovani su kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, da nisu u stečajnom postupku i u postupku likvidacije i da imaju ateste za materijale i proizvode.

Konkursna dokumentacija za Javni konkurs može se preuzeti na internet stranici www.bogatic.rs ili lično u prostorijama Opštinske uprave opštine Bogatić. Konkurs traje 15 dana, a poslednji dan je 13. jun.
Po završenom Javnom konkursu i sprovedenoj proceduri, biće objavljen Javni poziv za građane o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.
Zvanična fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa