1. jun 2022.1. jun 2022.
Mensine besplatne radionice u Šapcu

Mensine besplatne radionice u Šapcu

U subotu, 4. juna 2022.godine, u Šapcu, održaće se niz besplatnih radionica za decu u okviru Mensinog STE(A)M karavana, koji je finansijski podržao Centar za promociju nauke. U prostorijama Centra za stručno usavršavanje u Šapcu (ulica Nikole Tesle 1a). Radionice će realizovati članovi Odseka za rad sa decom Mense Srbije: Dejan Jović, Momčilo Stepanović, Tanja Olear Gojić i Mia Čarakovac.

RADIONICE
1. BMI- srednjoškolci
2. Buka i nauka- učenici od 5.-8. razreda OŠ
3. U ritmu mozga- učenici od 1-4. razreda OŠ
4. Kreativna matematika- učenici od 1-4. razreda OŠ
5. Od elektriciteta do robota- učenici od 1-4. razreda OŠ


Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: https://forms.gle/ek9x9EStzLtCPXEN6 . Broj mesta je ograničen.

Mensa Srbije je organizovala već u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Svilajncu čitav niz radionica iz različitih oblasti zasnovane na STE(A)M principu, a koje u svojoj osnovi imaju promociju nauke na zanimljiv i deci i odraslima prijemčiv način. Članovi Mense veruju da se intelektualne sposobnosti mogu unapređivati, ali da treba izgrađivati kompletnu ličnost i veštine za 21 vek koje će učenicima pomoći u kasnijem profesionalnom razvoju.

Inovativnim primerima rada sa decom i zanimljivim aktivnostima članovi Mense žele da utiču na roditelje i one koji rade sa decom kako bi deci pružali izazove i stimulativnu sredinu za razvoj potencijala. Nakon Šapca Mensin STE(A)M karavan do kraja juna, gostovaće još i u Kruševcu i Čačku.



Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa