20. jun 2022.20. jun 2022.
Foto: Mačva Info

Foto: Mačva Info

Dodeljene diplome maturantima Mačvanske srednje škole

Svečanost povodom dodele diploma maturantima Mačvanske srednje škole održana je danas u sali Kulturno-obrazovnog centra u Bogatiću. Diplome o stečenom srednjem stručnom obrazovanju maturantima iz sedam odeljenja, pet četvorogodišnjih i dva trogodišnja smera, uručili su Nada Jelesić, direktorka Mačvanske srednje škole i odeljenjske starešine.

Emilija Tešić (Foto. Mačva Info)


Od 170 učenika koji su ove godine završili Mačvansku srednju školu, četvoro maturanata nosioci su diplome „Vuk Karadžić“ - Emilija Tešić, Tamara Pandurević, Luka Vuković i Jelena Dragićević, koja je odlukom nastavničkog veća izabrana za đaka generacije.

Tamara Pandurević (Foto: Mačva Info)


Ovo je generacija koja je ostvarila sve svoje srednjoškolske zadatke i položila ispite zrelosti, generacija koja će ostati upamćena po izuzetnim postignućima u različitim nastavnim i vannastavnim aktivnostima, po svojoj kreativnosti i ispravnom pogledu na savremeni svet.

Luka Vuković (Foto: Mačva Info)


Svršenim srednjoškolcima profesori su poželeli uspehe i sreću u daljem školovanju, a svečanom skupu prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave.

Jelena Dragićević (Foto: Mačva Info)
Mačva Info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa