23. jun 2022.23. jun 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za četvrtak, 23. jun 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 23. jun, piše o porastu broja novozaraženih od korone, o samitu u Briselu, protestu radnika Fijata i drugim temama.

BLIC O rastu broja novozaraženih od korona virusa: "Četiri razloga za novi talas korone". O ponovnom glasanju u Velikom Trnovcu: "Tri varijante da se najzad završe izbori u Srbiji".


VEČERNjE NOVOSTI O protestu radnika Fijata u Beogradu: "Prijem u subotu, pustili auto-put". O samitu u Briselu: "Berlin Vučiću sprema 'doček'".

DANAS List o protestu radnika Fijata iz Kragujevca piše: "Štrajk koji može postati ozbiljna radnička pobuna". Epidemiolog Predrag Đurić o rastu korona brojki kaže: "Biće sve više ljudi koji mogu da se inficiraju koronom".

INFORMER List piše o međusobnim optužbama bivšeg ministara unutaršanjih poslova Nebojše Stefanovića i nekadašnje državne sekretarke u tom ministarstvu Dijane Hrkalović u tekstu pod naslovom "Ko krije istinu".

KURIR List piše o letnjim turističkim arnažmanima koje građani uplažuju preko turistićkih agencija u tekstu pod naslovom "Oprez"

NOVA O energetskom sporazumu sa Prištinom: "Dugove za struju na severu Kosova plaćaće Srbija". List povodom reakcije aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića na optužbe nekadašnje državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović piše: "Ministre, koga štitite pet pitanja na koja Nebojša Stefanović nije dao odgovor".

ALO List piše o hapšenju pet osoba u Beogradu zbog sumnje da su organizovali prostituciju u tekstu pod naslovom "Pala seks mafija".

POLITIKA O optužbama koje je iznela bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović: "Stefanoviću, da li si prisluškivao Vučića". "Radnici Fijata blokirali auto-put", piše list.

SRPSKI TELEGRAF List piše o samitu EU u Briselu u tekstu pod naslov "Uprkos pritiscima, Vučić ide u Brisel da brani Srbiju".
Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa