24. jun 2022.24. jun 2022.
Naslovne strane za petak, 24. jun 2022. godine

Naslovne strane za petak, 24. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 24. jun 2022. godine pišu o samitu EU - Zapadni Balkan u Briselu, odlaganju glasanja na ponovljenim izborima u Velikom Trnovcu, bivšem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i bivšoj državnoj sekretarki ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović.

BLIC - "Neće biti evakuacije na maloj maturi", o potencijalnim lažnim dojavama koje bi mogle da stignu u škole u vreme završnih ispita. O samitu EU-Zapadni Balkan u tekstu "Kažite da li nas uopšte želite u EU".

VEČERNjE NOVOSTI - Nakon održanog samita EU-Zapadni Balkan, list piše "Balkan ni korak bliže EU". "Četvrto glasanje puklo zbog svadje i lažne bombe" o ponavljanju izbora u Velikom Trnovcu. "Si Djinping protiv sankcija", o skupu zemalja Briksa.

DANAS - Nakon poziva radnicima kragujevačkog "Fijata" na sastanak sa predsednikom Srbije, list piše "Slučaj Fijat: Vučić čovek koji sve rešava". Nakon uložene žalbe od strane opozicije, advokat Rodoljub Šabić poručuje "Pravosudje bi trebalo da poništi odluku o imenovanju Šapića (na mesto gradonačelnika Beograda)".

NOVA - "Žrtvovali vojnika i oca dvoje dece zbog reklame vlasti", povodom godišnjice smrti vojnika na vojoj vežbi na Pešteru. U intervjuu za list bivši ambasador Srbije u SAD Milan St. Protić ocenjuje "Sitnurija koja se kune u Putina nije srpska opozicija".

POLITIKA - "Stefanović i Hrkalovićeva pozvani na razgovor u SUK", o pozivu ministru i bivšoj državnoj sekretarki da daju izjave u svojstvu gradajana u Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon samita u Briselu "Biće bolje u decembru".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa