28. jun 2022.28. jun 2022.
Naslovne strane za utorak 28. jun 2022. godine

Naslovne strane za utorak 28. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 28. jun 2022. godine pišu o maloj maturi, poskupljenjima i spoljnopolitičkim temama.

POLITIKA - Autorski tekst Momčila Pavlovića: "Vidovdan - visina sa koje se vidi prošlost i budućnost Srbije". Samit G-7 u Bavarskoj: "Zapad uz Ukrajinu 'do kraj'". O završnom ispitu osnovnih škola "'Usplahireno' u pitanju iz srpskog jezika zbunilo osmake".

ALO - O upisu na fakultete: "Svi bi u programere, psihologe i zubare". "Svi bi da letuju sa 15.000 pomoći od države - Vaučeri idu kao alva", list piše o pomoći države građani da letuju u Srbiji.

BLIC - U Vašingtonu razmišljaju o "dekolonizaciji" - "Amerika želi podelu Rusije". Mala matura počela testom iz srpskog jezika "Osmake zbunila reč 'usplahiren' ali i književnost". Nove cene od 1. jula: "Cigarete od 300 do 580 dinara".

VEČERNjE NOVOSTI - Turistički vaučeri od 15 hiljada dinara: "Konkurs do 26. septembra, rangiranje po datumu prijave". Zbog čega su putnici iz Srbije bili zarobljeni na evropskim aerodromima: "Haos zbog čartera, korone, otpuštanja, gromova...". Poslanik EP Tonino Picula piše strategiju proširenja Unije "Srbiju zaboravio, a za region lobira".

DANAS - Ucenjivački potencijal italijanske kompanije znači da će teret otpremnina skoro sigurno morati da podnese budžet Srbije: "Država je talac Fijata", piše list. Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić: "Slučaj 'Dijane i Neše' ima sve elemente telenovele". Urednik Informativnog programa RTS-a tokom devedesetih počeo da vodi jutarnji program na novoformiranoj televiziji: "Tanjug vaskrsao Milorada Komrakova".

INFORMER - O reakciji ministra odbrane Nebojše Stefanovića na optužbe koje je iznela bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović: "Zašto Nebojša Stefanović sedam dana ćuti o priskuškivanju Vučića". O porastu temperature u Srbiji: "Toplotni udar u Srbiji - Do vikenda pakao".

KURIR - List povodom Vidovdana sa Srbima na Kosovu i Metohiji: "Živimo kako moramo, u nekim mestima. Svi se od sunca sklonimo pod jednu šljivu".

NOVA - List piše da postoje čvrsti dokazi da je "narko plantaža" državni projekat: "Vlast u panici, ruše 'Jovanjicu' iz straha da Koluvija ne progovori". Predsednik Srbije povećava penzije, a zna da će ih pojesti inflacija: "Vučićevo obećanje nova podvala penzionerima".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o korišćenju vaučera za odmor u Srbiji: "Kako da najbolje iskoristite vaučer od 15.000 dinara".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa