1. avgust 2022.1. avg 2022.
Foto: SNS Šabac

Foto: SNS Šabac

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST SRPSKE NAPREDNE STRANKE ŠABAC

Dr Živan Bajić položio zakletvu za narodnog poslanika

Skupština Srbije potvrdila je danas mandate novim poslanicima, među kojima je Šapčanin Živan Bajić, doktor ekonomskih nauka, sa liste „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“.

Polaganjem zakletve, Živanu Bajiću, koji je i poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, počinje poslanički mandat, koji bi trebalo da traje naredne četiri godine.

- Polaganjem zakletve obavezao sam se da ću dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno, savesno i verno Ustavu, braniti ljudska i manjinska prava i građanske slobode i služiti građanima koji su mi ukazali poverenje da ih zastupam u Skupštini Srbije. Istina i pravda biće principi za koje ću se boriti tokom mandata u najvišem zakonodavnom telu Republike Srbije, a svim znanjem i umećem služiću građanima naše zemlje.

Stupanjem na novu dužnost, obaveštavam javnost da podnosim ostavku na funkciju člana Gradskog veća za privredu. Istovremeno, doneo sam odluku da poziciju direktora Filijale Poštanske štedionice stavim u status mirovanje, iako me zakon i Agencija za borbu protiv korupcije na to ne obavezuju. Ovu odluku doneo sam iz moralnih razloga, smatrajući da je to dužnost odgovornih ljudi – rekao je Bajić, nakon stupanja na novu dužnost.
Služba za informisanje SNS Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa