10. avgust 2022.10. avg 2022.
foto: Beta

foto: Beta

Naslovne strane za sredu, 10. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. avgust najviše pišu o porastu broja inficiranih korona virusom u Srbiji i u svetu, o protestu poljoprivrednika i o drugim temama.

ALO - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "Srbija ima najviše gasa u istoriji". "Evropi preti žeđ", o visokim temperaturama i sušama.

BLIC - Epidemiolog Branislav Tiodorović o povećanju broja inficiranih korona virusom u Srbiji "Za sedam dana odluka o školi zbog korone".

VEČERNjE NOVOSTI - O epidemiološkoj situaciji u turističkim destinacijama "U Grčkoj i Crnoj Gori sve bukti od korone". "Alimentaciju plaća svaki treći otac", o izbegavanju obaveza od strane očeva prema deci nakon razvoda.

DANAS - List prenosi šta su korisnici Tvitera pitali američkog ambasadora Kristofera Hila povodom poziva da mu se obrate u vezi sa odnosima Srbije i SAD "Da li je jači Roki ili Rambo, ko će biti novi premijer Srbije?". Povodom obrazloženja Saveta Regulatornog tela za elektronske medije o dodeli nacionalnih frekvencija "Amnezija REM-a za nasilje i govor mržnje".

INFORMER - Nakon sastanka kosovskog premijera Aljbina Kurtija sa ambasadorima Kvinte, list navodi "Zapad podržava 'Kurtijev rat'?". "Ukrajina zatvorila naftovod za Evropu", piše list.

KURIR - Iz Evropske komisije poručuju za list "Pomažemo Srbiji da smanji zavisnost od ruskog gasa". "Precrtan zbog netrpeljivosti sa Vasilijem Micićem", o navodnom razlogu zbog kog je Miloš Teodosić isključen iz košarkaške reprezentacije.

NOVA - Intervju sa profesorom Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivšim predsednikom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem "Za Vučića je opstanak na vlasti pitanje ostanka na slobodi". "Pobuna seljaka", o protestima poljoprivrednika koji su se u utorak održali u Novom Sadu i drugim mestima u Srbiji.

POLITIKA - List piše o razgovorima o formiranju nove vlade Srbije "Vesić: Mandatar iz SNS-a i komotna većina u parlamentu". "Sedmi talas korone opasan za starije i hronične bolesnike", o povećanju broja kovid pacijenata.

SRPSKI TELEGRAF - "Hapse Trampa", nakon što je FBI pretresao kuću bivšeg predsednika SAD, piše list. List navodi o događajima iz avgusta 1995 - "ko je minirao plan Z-4 i prodao Krajinu".
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa