19. avgust 2022.19. avg 2022.
Naslovne strane za petak, 19. avgusta 2022. godine

Naslovne strane za petak, 19. avgusta 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu, o sednici beogradske skupštine a bave se i društvenim i sportskim temama.

BLIC - "Deca nisu bila vezana, vozač bio premoren ?", o udesu autobusa sa decom iz Srbije u Bugarskoj. "Jokić i Micić spremni za Evropsko prvenstvo", o košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o sastanaku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu u tekstu pod naslovom "Kurti hoće haos na KiM a ne dogovor". "U učionici bez maski" o odluci Tima za škole u vezi početka nove škosle godine u uslovima kovida.

DANAS - "EU traži rešenje a Vučić i Kurti žele nove tenzije", o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu. "Svedoci otkazuju svedočenja, sudjenje na korak do kolapsa", o tome zašto se ćuti o medijskim navodima da Srpska lista preti anonimnim svedocima u procesu za ubistvo Olivera Ivanovića.

NOVA - "Imena direktora krili od medija", o tome kako je beogradska skupština birala direktore javnih preduzeća i ustanova. "Penzionere ubijao virus i nemogućnost lečenja", o podacima o smrtnosti najstarijih.

POLITIKA - List piše o sastanaku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu u tekstu pod naslovom "Dijalog bez rezultata". "Bura zbog razrešenja i imenovanja direktora", o sednici beogradske skupštine.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa