5. septembar 2022.5. sep 2022.
Zorica Gvozdenović (Foto: Glas Podrinja)

Zorica Gvozdenović (Foto: Glas Podrinja)

U toku konkurs za sufinansiranje nabavke kotlova

Gradska uprava grada Šapca raspisala je konkurs za sufinansiranje nabavke kotlova na pelet i na gas za individualna domaćinstva. Konkurs traje do 17. septembra.

-Pozivamo građane da se jave na konkurs jer im grad omogućava sufinansiranje u iznosu od 50 odsto, odnosno do 120.000 za nabavku kotlova na pelet ili do 85.000 za nabavku kotlova na gas. Sva neophodna dokumentacija se može pronaći na sajtu grada Šapca ili građani mogu doći lično u odeljenje za inspekcijske i stambeno-komunalne poslove, koje se nalazi u ulici Janka Veselinovića 20. Pored izjave, kao neophodnog dokumenta za učešće na konkursu, potrebno je dostaviti i dokaz o vlasništvu na nepokretnosti, dokaz da se porez na imovinu izmiruje redovno, kao i fotokopije ličnih karti članova domaćinstva, navodi Zorica Gvozdenović, načelnik odeljenja za inspekcijske i komunalno-stambene poslove.

Sufinasiranje nabavke kotlova se sprovodi u okviru projekta smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individualnih izvora u 2022. godini na teritoriji grada Šapca, potpisanim od strane Republike Srbije – Ministarstva za zaštitu životne sredine i grada Šapca.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa