13. septembar 2022.13. sep 2022.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Završni radovi na asfaltiranju tri ulice u Kormanu

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić obišao je danas završne radove na asfaltiranju Radničke ulice u Kormanu. Pored ove, urađene su Kolubarska i ulica Kralja Petra Prvog, koje su značajne za život meštana. Ukupna vrednost radova sa PDV-om je 16,5 miliona dinara.

- Zahvaljujući stabilnosti budžeta, uspeli smo da u ovoj godini postavimo Korman kao jedan od prioriteta i uradimo 1.950 metara putne infrastrukture u tri pravca. Bilo je krajnje vreme da meštani dobiju dobre uslove da bi ostali na selu i bavili se poljoprivredom, što je većini osnovna delatnost. Grad Šabac misli na svoje građane i nstaviće da ulaže u putnu infrastrukturu, vodu i kanalizaciju iz buceta Grada, napomenuo je gradonačelnik dr Aleksandar Pajić.

Prema rečima predsednice Saveta MZ Željane Pantelić, dugogodišnji problem u Kormanu je rešen.
- Urađene su tri najvažnije ulice za meštane, s obzirom na blizinu škole, seoskog terena, Hladnjače za otkup voća i povrća, groblja... Zahvalni smo Gradskoj upravi i JP Infrastruktura Šabac na razumevanju i pomoći, navela je Željana Pantelić.

U Kormanu u tri kuće živi jedanaestoro dece.
- Ovaj put mi znači mnogo pošto sam otac šestoro dece, najviše zbog dece. Voleo bih da ostanu na selu moja četiri sina i dve ćerke, kaže meštanin Nenad Đurđević.

Uručene su zahvalnice zaslužnima za ovaj projekat.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa