Info

20. septembar 2022.20. sep 2022.
www.bogatic.rs

www.bogatic.rs

Održana 31. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić

U maloj sali Skupštine opštine Bogatić u utorak je održana 31. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 13 tačaka dnevnog reda, a sednicom je predsedavao predsednik Opštinskog veća Milan Damnjanović.

www.bogatic.rs

Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili predlog Odluke o drugoj izmeni i dopuni Odluke o određivanju vršilaca komunalnih delatnosti i načinu poveravanja obavljanja komunalnih delatnosti na teritoriji opštine Bogatić, kao i predlog Zaključka o usvajanju Elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta bez naknade sticaocu "Infofin" d.o.o. Loznica - Investicija za izgradnju hotela sa otvorenim i zatvorenim bazenima i pratećim sadržajima.

Takođe, utvrđen je predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Program rada Kulturno-obrazovnog centra Bogatić za 2023. godinu sa projekcijom za 2024. godinu i predlog Zaključka o davanju prethodne saglasnosti za raspisivanje javnog konkursa za imenovanje direktora Kulturno-obrazovnog centra Bogatić.
www.bogatic.rs

Donet je Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u opštinskoj upravi,opštinskom pravobranilaštvu i posebnim organizacijama opštine Bogatić

Nekoliko tačaka dnevnog reda odnosilo se na program poslovanja JKP „Bogatić“ Bogatić.
Izvor: www.bogatic.rs

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa