22. septembar 2022.22. sep 2022.
Naslovne strane

Naslovne strane

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. septembar, najavljuju govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku, pišu i o proglašenju delimične mobilizacije u Rusiji i ruskoj pretnji upotrebom nuklearnog oružja u ratu u Ukrajini, kao i o štednji energije tokom predstojeće zime.

ALO - "Putin krenuo u veliki rat", piše list i navodi da je u Rusiji proglašena prva mobilizacija nakon 80 godina. "Ubica malog Stefana dobio 10 godina robije", o presudi vozaču.

BLIC - O proglašenju delimične mobilizacije i reakciji ruske javnosti: "Bežanija iz Rusije". List piše o povećanju kamate "euribor": "Rate kredita biće nekima veće i za preko 100 evra".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše pred gvor predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UN: "Srbiji su dva puta pogazii integritet". O udžbenicima za osnovne škole: "Ministarstvo dalo dozvole za lekcije o promenama pola".

DANAS - Povodom proglašenja mobilizacije u Rusiji i pretnje upotrebe nuklearnog oružja: "Nikad civilizacija nije bila u većoj opasnosti". "Toplane nabavile tek trećinu potrebnog mazuta" za zimu.

INFORMER - Nakon najave mobilizacije 300.000 ruskih rezervista, list ocenjuje "Rat tek počinje". "Amerikanci će u Srbiji proizvoditi električne džipove", poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

KURIR - "Kraj rata se ne nazire, pakao tek počinje", piše list nakon što je predsednik Rusije Vladimir Putin najavio delimičnu mobilizaciju. "Grobari dva puta prodali jedno grobno mesto", navodi list.

NOVA - Povodom pozivanja 300.000 ruskih rezervista u rat u Ukrajini: "Putin mobilizacijom priznao da vodi rat". Intervju s funkcionerom Narodne stranke Miroslavom Aleksićem: "Verujem da će 2024. biti izbora na svim nivoima".

POLITIKA - O štednji energije u javnim ustanovama predstojeće zime: "Škole i vrtići pošteđeni mera štednje energije".

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić: Kompromis za Kosovo je bolji od oružja i bombi", nakon gostovanja predsednika na američkoj televiziji Njuzmaks. "Indijci traže dijamant s krune pokojne kraljice", piše list.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa