23. septembar 2022.23. sep 2022.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za petak, 23. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 23. septembra najviše pišu o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini UN i situaciji u Rusiji, posle odluke o delimičmoj mobilizaciji.

POLITIKA - "Kosmet nije partijsko već državno pitanje", kaže predsednik Odbora skupštine Srbije za spoljne poslove i potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović. "Ukida se zabrana uslovnog otpusta za doživotni zatvor", saznaje list.

ALO- List pod naslovom "Alal vera, predsedniče" piše o Vučićevom govoru u UN.

BLIC - List je objavio svoj stav o odnosu Srbije prema Rusije u kontekstu njene invazije na Ukrajinu u tekstu pod naslovom "Srpske sankcije Putinu odmah".

VEČERNjE NOVOSTI - "Vučić postavio ogledalo pred zapadne silnike", o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini UN. "Suša i mraz 'uzavreli' cenu kafe", o poskupljenju kafe.

DANAS - "Kosovsko pitanje u senci i Putinovih pretnji", o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i efektima sednice Generalne skupštine UN. "Srpsko društvo ima veoma malo vremena da stane da pravu stranu istorije", kaže umetnički direktro BITEF-a Ivan Medenica.

INFORMER- List o govoru u UN: "Vučić rasturio licemere". List najavljuje da se sprema veliki rat: "U Rusiji masovan odziv na mobilizaciju".

KURIR - List piše da je Vučić održao "hrabar govor" u pravo vreme i na pravom mestu. O razmeni zarobljenika "Rusi dali 215 zarobljenika za Putinovog kuma i 54 vojnika".

NOVA - "Rusi beže u Srbiju, Tursku, Jermeniju, Finsku i Dubai" - o posledicama odluke ruskog predednika Vladimir Putina o delimičnoj mobilizaciji. "Vučićev propust je što je prećutao pretnje Putina", list piše o utiscima posle obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UN.

SRPSKI TELEGRAF - Uz vest o govoru predsednika Srbije list piše da "Vučića čeka pet krugova pakla". O razmeni zarobljenika između Rusije i Ukrajine "Putin za kuma dao 215 'azovaca'".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa