26. septembar 2022.26. sep 2022.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Sutra pljuskovi sa grmljavinom

U Srbiji će sutra ujutro biti mestimično magla i niska oblačnost, a u toku dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz pojavu pljuskova sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji sa gradom, jakim ili olujnim vetrom i količinom padavina većom od 20 milimetara za kratko vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, na planinama jak, jugozapadni, krajem dana u Vojvodini u skretanju na severni i severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od 10 do 15 stepeni, a najviša od 20 do 25 stepeni Celzijusa.

U Beogradu je ujutro moguća magla ili niska oblačnost. U toku dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali i uz lokalnu pojavu pljuskova sa grmljavinom. duvaće slab i umeren vetar, južni, u toku noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura će biti oko 14 stepeni, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji će naredne sedmice biti promenljivo oblačno. U sredu na severu i zapadu Srbije malo svežije, ujutro i pre podne povremeno s kišom, dok će od četvrtka do subote ponovo biti toplije u svim krajevima, na jugu i istoku sa temperaturama i do 28 stepeni, uz retku pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska.

Više padavina očekuje se u subotu posle podne i uveče. U nedelju i početkom naredne sedmice će biti malo svežije i uglavnom suvo.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa