27. septembar 2022.27. sep 2022.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 27. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 27. septembra najviše pišu o nadžoru onih koji su odslužili kazne zatvora zbog silovanja, o predstojećem samitu lidera EU u Pragu i stavovima Zapada prema Srbiji u kontekstu njenih odnosa sa Rusijom.

BLIC - "Pored antivaksera sad se pojavili antipopisari", o novoj teoriji zavera u Srbiji. "Pred Srbijom 10 vrućih dana sa pritiscima sa svih strana", o tome šta čeka Srbiju, uoči sastanka lidera EU 6. oktobra u Pragu, kome će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

VEČERNjE NOVOSTI - "Priprema se i registar silovatelja", o merama za odvraćanje od ponavljanja zlodela. "Srbija na udaru zbog kalendara sastanaka", o reagovanjima Zapada na plan bilateralnih konsultacija Srbije i Rusije.

DANAS - "Moskva kao čuvar Vučićevog rejtinga", o tome zašto predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje novo "istorijsko" obraćanje javnosti posle susreta sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom u Njujorku. List piše da ne postoji nadžor države nad počiniocima najtežih krivičnih dela u tekstu pod naslovom: "Građani prate osuđenog silovatelja".

NOVA - List piše o situaciji u nacionalnoj aviokompaniji: "Prinudno sletanje Er Srbije pod okriljem države". List piše o problemima sa nadžorom onih koji su odslužili kaznu zbog silovanja "Sistem nema rešenje za silovatelje na slobodi".

POLITIKA - "Evropa u Pragu testira prag izdržljivosti Srbije", o predstojećem sastanku lidera EU u Pragu. "Nesuglasice oko zakazivanja Parade ponosa za 2023", o dešavanjima u vezi sa Prajdom, najavljenim za iduću godinu.
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa