5. oktobar 2022.5. okt 2022.
Beta

Beta

Pošta Srbije na Generalnoj skupštini PostEvrope i biznis forumu u Dablinu

Delegacija Pošte Srbije na čelu sa v.d. direktora Zoranom Đorđevićem učestvuje u radu Generalne skupštine i biznis forumu Asocijacije javnih poštanskih operatora PostEvropa (PostEurope) u Dablinu, saopšteno je danas.

Djordjević se susreo sa brojnim zvaničnicima, a sa generalnim direktorom Svetskog poštanskog saveza Masahikom Metokijem razgovarao je o najaktuelnijim pitanjima i inovacijama koje planira Pošta.

Delegacijama su na skupu prezentovani izveštaji o radu izmedđu dve skupštine i biznis plan za narednu godinu, nakon čega su izabrani novi članovi Borda direktora.

Tema biznis forum je održiva i konkurentna transformacija pošta, kao i praćenje globalnih trendova i njihovog uticaja na poštansko poslovanje.

Tokom proteklih godina, poštanska industrija je prošla kroz ogromnu transformaciju izazvanu različitim faktorima, te je sve veća i potreba da poštanska delatnost bude održivija, pa je iz tog razloga PostEvropa uzimajući u obzir aspekte životne sredine, ekonomske i socijalne održivosti, izradila Viziju održivosti koja će biti prezentovana na forumu, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

Dodaje se da su duboka transformacija izazvana ubrzanom digitalizacijom i velikim brojem inovacija, kao i brze promene navika potrošača, nametnule ovogodišnju temu panel diskusije generalnih direktora i jednu od glavnih tema koja će se obradjivati na forumu a to su budućnost Evrope i poštanske industrije.
Beta

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa