5. oktobar 2022.5. okt 2022.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Dečja delegacija u poseti kod predsednika opštine

U okviru aktivnosti kojima se obeležava Dečja nedelja, predškolci, osnovci i srednjoškolci posetili su opštinu Koceljeva i bili gosti kod predsednika opštine Dušana Ilinčića.

-Učinili ste nam deco veliko zadovoljstvo i svojom posetom priredili veoma lep događaj- poručio je Ilinčić dok je načelnik odeljenja za privredu, poljoprivredu, saobraćaj, turizam, opštu upravu i društvene delatnosti Miodrag Tadić istakao da je prva nedelja u oktobru mesecu najradosnija sedmica u toku godine.

Deca i mladi vodili su veoma konstruktivan razgovor sa predstavnicima lokalne vlasti i iskoristili priliku da sugerišu nadležnima šta je to što im nedostaje kako bi im svakodnevne aktivnosti bile lakše i sadržajnije. Oni su, na iznenađenje odraslih, veoma zrelo ukazali i na probleme komunalne, putne i sportske infrastrukture ali i naglasili da im je potrebno više kulturnih sadržaja.

U cilju kvalitetnijeg život mladih u ovoj opštini izgrađen je potpuno novi vrtić, rekonstruisane gotovo sve škole na području opštine, obezbeđen mini bus za prevoz srednjoškolaca, izgrađen centralni park kod Doma kulture a opštinsko rukovodstvo najavilo je da će prostor pored reke Rasnice u perspektivi biti uređen i prilagođen potrebama svih stanovnika ove opštine, uključujući i mlade.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa