12. jun 2018.12. jun 2018.
Skandinavski sistem u šabačkom klubu

Skandinavski sistem u šabačkom klubu

Rukovodstvo "Metaloplastike" predstavilo je trenerski tandem koji će predvoditi "plave" u novoj sezoni. Prvi trener ekipe biće Đorđe Teodorović, Šapčanin i nekadašnji rukometaš "Metaloplastike", dok će sa golmanima raditi Nebojša Stojinović, trener istih epiteta. Više od dve decenije je Teodorović proveo u Norveškoj i taj stil rada pokušaće da primeni u Šapcu.
-Jako lepo je vratiti se u svoj klub i nadam se da ću opravdati poverenje. Trudićemo se da "Metaloplastika" bude prepoznatljiva po dobrom, lepom rukometu i dobrim rezultatima. Formiramo polako tim, a napravićemo malo drugačiji sistem priprema. Zajedničke pripreme će početi 23. jula, ali već 15. juna svi prvotimci će dobiti detaljan plan individualnog rada koji će odrađivati tokom pet nedelja. Pripreme će početi testiranjem urađenog i to je skandinavski model - ističe Teodorović.
Sa golmanima će raditi Nebojša Stojinović.
-Obradovao me je poziv Teodorovića da mu pomognem i rado sam se vratio u klub. Trenutno imamo dva golmana na raspolaganju, ne poznajem ih dobro, ali ima vremena da se upoznamo i krenemo sa radom. Šabac ima i tradiciju dobrih golmana koju želimo da nastavimo. Ja sam optimista - rekao je Stojinović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa