30. oktobar 2022.30. okt 2022.
U Ljuboviji pri kraju radovi na ozelenjavanju javnih površina

U Ljuboviji pri kraju radovi na ozelenjavanju javnih površina

Pri kraju su radovi na uređenju zelenih površina u Ljuboviji.

Uređen prostor u parku u Azbukovačkoj i ulici Stojana Čupića obišli su predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i pomoćnik predsednika za infrastrukturu Aleksandar Perić, zajedno sa predstavnikom izvođača radova „Erozija“ AD Valjevo Aleksandrom Stojakovićem.

U parku u Azbukovačkoj ulici posađeni su čempresi, divlji kesten, fotinije, hortenzija, breza, kedrovi, lovor višnja, cidonija i hibiskus. U ulici Stojana Čupića posađene su 22 kuglaste katalpe u isto toliko cevi prečnika 1 metra. Na kružnom toku biće posađeno još 25 kvadrata busena i 11 sadnica crvenolisne šljive. U Drinskoj ulici, pored Drininog stadiona, posađen je klen, likvidambar, kedar, Pančićeva omorika, kalemljeni glog i cvetne rondele, koje su posađene u krivudavu stazu, što simboliše tok reke Drine.

- Ugovor koji se odnosi na izvođenje radova na ozelenjavanju i održavanju zelenih površina u Ljuboviji se privodi kraju. Ostali su neki sitni radovi na kružnom toku. Do nove godine će sve biti gotovo, kako je i planirano. Radovi su izvedeni u kvalitetu i prema projektu kako je predviđeno“, izjavio je predstavnik izvođača radova Aleksandar Stojaković.
Opština ubovija zvanični fb profil

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa