8. novembar 2022.8. nov 2022.
Deset godina postojanja (Foto: Glas Podrinja)

Deset godina postojanja (Foto: Glas Podrinja)

Zapadna Srbija obeležila deceniju postojanja

Pokret Zapadna Srbija obeležio je 10 godina postojanja. Tim povodom organizovali su konferenciju za medije gde je bilo reči radu tokom prethodne decenije, kao i o planovima za budućnost.

Pokret lokalnog karaktera (Foto: Glas Podrinja)


Predsednik Pokreta, Nemanja Pajić, istakao je da je najveći izazov sa kojim se se sreli bilo zapravo samo osnivanje stranke. Sada su ponosni na to što je više od 90 odsto ljudi ostalo uz njih od prvog dana, a da se organizacija vremenom samo širila. Danas broje oko 1.000 članova i sreći su što imaju nove mlade ljude kojima mogu da daju šansu.

Danas imaju oko 1.000 članova (Foto: Glas Podrinja)


-Pokret Zapadna Srbija nastao je kao organizacija koja svoj politički rad zasniva na decentralizaciji i lokalnog je karaktera i u središtu svoje politike ima isključivo razvoj grada i boljitak svih građanki i građana grada Šapca i kao takav traje evo već 10 godina. Retko koja stranka na republičkom nivou, a naročita je retkost da politička organizacija lokalnog karaktera, uspe da održi kontinuitet od deset godina, da sačuva svoj identitet i da za to vreme bude prepoznata od strane birača kao nezaobilazan politički činilac. Zapadna Srbija nije ideološki obojena, a naš osnovni princip jeste želja da naš grad izgleda kao razvijeni evropski gradovi slične veličine, rekao je Nemanja Pajić.

Da Šabac bude kao razvijeni evropski gradovi (Foto: Glas Podrinja)


Naveo je da je cilj pokreta da Šabac učine lepšim i boljim mestom za život.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa