1. decembar 2022.1. dec 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za četvrtak, 1. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 1. decembra najviše pišu o dešavanjima oko fudbalske reprezetnacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru a bave se i poskupljenjima struje i štrajkom prosvetara.

BLIC - "Neki đaci u školi, neki uče kod kuće", o opštoj konfuziji zbog štrajka prosvetara. List piše o fudbalerima Srbije, na Svetskom prvenstvu u Kataru, u tekstu pod naslovom: "Vlahović besan: Sve lažu zli ljudi".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o fudbalerima Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, u tekstu pod naslovom: "Kompleksaši nam ne mogu srušiti tim". List piše o vršnjačkom nasilju u Novom Pazaru, u tekstu pod naslovom: "Slomili mu vilicu na kraju meča".

DANAS - "Za četiri meseca struja poskupljuje čak 24 odsto", o ceni električne energije. "Brnabić prima 145.000, Dačić 139.608 dinara". o zaradama u vladi Srbije.

NOVA - "Šapić: Ne znam da li mi iz SNS šalju signale, pitajte njih", o izjavi gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, posle sednice gradske skupštine na kojoj nije prihvaćen zahtev dela opozicije o njegvoj smeni. List piše da postoji način da najbolji lekari ostanu u Srbiji, u tekstu pod naslovom:"Rumunski model spas za srpsko zdravstvo".

POLITIKA - List piše da je predlog rezolucije o sankcijama Rusiji podelio parlamentarnu opoziciju, u tekstu pod naslovom "Sednica još nezakazana, stranke iskopale rovove"." Čistilište u poslu s malinom", o situaciji s malinom.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa