3. decembar 2022.3. dec 2022.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za subotu, 3. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 3. decembar 2022. godine pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i evropskog komesara za proširenje Olivera Varhejija, izboru Nenada Rašića za ministra za povratak i zajednice u Vladi Kosova i izboru lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina za direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i o neuspehu fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

ALO - O porazu reprezentacije Srbije na sinoćnoj utakmici sa Švajcarskom: "Katastrofa! Prodala nas odbrana".

BLIC - "Veliki okršaj Veljinih koljača", o nastavku suđenja grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

VEČERNjE NOVOSTI - "Sve vri, Srbi više ne mogu da trpe", prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon izbora novog ministra za povratak i zajednice u Vladi Kosova.

DANAS - "Imenovanje koje vodi Srbiju na rub izolacije", o izboru Aleksandra Vulina za direktora Bezbednosno-informativne agencije. "Vučić je zli gospodar i dobar sluga", ocenjuje za list predsednica Evropskog pokreta Srba na Kosovu Rada Trajković.

INFORMER - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandar Vučića upućenu evropskim zvaničnicima "Srbi više ne žele da trpe teror Prištine".

KURIR - O odnosima Beograda i Prištine, list pod naslovom "Čvrst stav", prenosi Vučićevu izjavu da "Srbi neće više da trpe Kurtijev teror".

NOVA - Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović kaže za list "Draži mi je Vulin na čelu BIA, nego neko zapadno orijentisan". "Imenovanje Rašića ne donosi ništa dobro Srbima", piše list.

POLITIKA - "Želim da čuju za srpsku patnju i Kurtijev teror", prenosi list izjavu predsednika Srbije nakon sastanka sa Oliverom Varhejijem. Predsednik Odbora za spoljne poslove Skupštine Turske Akif Čagataj Kilič kaže za list "Nećemo tražiti ničiju dozvolu za obračun s teroristima".

SRPSKI TELEGRAF - O sinoćnoj utakmici srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu "Srbija do Tokija".
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa