5. decembar 2022.5. dec 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za ponedeljak, 5. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 5. decembar najviše pišu o sednici Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o budžetu za narednu godinu, povratku srpske fudbalske reprezentacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, i o drugim temama.

BLIC - "Kirija tera i radnike i studente na ulicu", o povećanju stanarina u Beogradu zbog dolaska ruskih državljana. "'Orlovi' stigli bez petorice i bez reči", o povratku srpske reprezentacije nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

VEČERNjE NOVOSTI - "Izmislili kinesku policiju u Srbiji", o navodima medija u inostranstvu da Kina ima svoje policajce u više zemalja sveta, pa i u Srbiji. "Tiho poleteli još tiše se prozemljili", o povratku u zemlju fudbalske reprezentacije Srbije nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

DANAS - List piše o sednici republičkog parlamenta na kojoj će se u ponedeljak raspravljati o budžetu za 2023. godinu "Siniša Mali:Narednog decembra prosečna zarada 820 evra". Izjava predsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mile Popović povodom inicijative opozicije za smenu gradonačelnika Aleksandra Šapića "Važna poruka je što SNS i SPS nisu glasali ni za ni protiv Šapića".

NOVA - List navodi da bi izostanak sa samita u Tirani za Srbiju bio "Novi korak ka potpunoj izolaciji zemlje". "Vučićeva Srbija je crna rupa Evrope", intervju sa akademikom Dušanom Teodorovićem.

POLITIKA - O pozivu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za učešće na samitu u Tirani "Odluka u interesu građana Srbije".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa