16. decembar 2022.16. dec 2022.
Danas je 78. rođendan „Glasa Podrinja“

Danas je 78. rođendan „Glasa Podrinja“

"Glas Podrinja" osnovan je 16. decembra 1944. godine. Tokom decenija trajanja, susreo se sa brojnim usponima i padovima, materijalnim krizama, nesporazumima sa vlastima, smenom urednika, sedištem redakcije, štamparije, vlasnika... No, bez obzira na sve turbulencije, "Glas" je opstao do danas i korača po jasno targetiranoj liniji razvoja komunicirajući sa preko 20.000 žitelja ove regije.




Našu redakciju čine visoko obrazovani novinari, koji iz nedelje u nedelju, poštuijući pravila novinarskog zanata, objektivno i savesno pišu o životu u Šapcu , Koceljevi, Bogatiću, Krupnju, Ljuboviji, Malom Zvorniku, Loznici.

Društvo, politika, ekonomija, zdravstvo, obrazovanje, kultura, sport..., deo su obaveznih rubrika, ali ono čime se posebno ponosimo je veliki broj priča o "malim velikim" ljudima iz naše okoline, osobenim i vrednim na svoj način. U svemu tome vodimo se idejom da brojni događaji neopaženi na državnom nivou, sa stanovišta lokala ulaze u sferu neponovljivog.

Zbog činjenice da na našim stranama, već godinama uspevamo da dočaramo aktuelni trenutak lokala i njegovih žitelja, vremenom smo stekli naklonost i brojne čitalačke publike u rasejanju, te se možemo pohvaliti velikim brojem pretplatnika iz Evrope, Amerike, Kanade, Australije.

Ponosni na podatak da smo jedan od najstarijih medija u Srbiji, istovremeno svesni odgovornosti prema budućim naraštajima, namera nam je da se pozicioniramo i rastemo i u svetu interneta. Globalna mreža nam daje mogućnost bliže saradnje sa čitaocima,zahvaljujići kojima prvenstveno opstajemo sve ove godine. Zbog toga vas pozivamo da nam pišete, da nas hvalite i kritikujete, predlažete nove teme, a mi vam obećavamo da će sve dobronamerne sugestije biti razmotrene i uvažene.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa