18. decembar 2022.18. dec 2022.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Raspisan javni konkurs za dodelu tri novčane nagrade najboljim studentima

Po odluci predsednika Opštine Ljubovija Milana Jovanovića raspisan je javni konkurs za dodelu tri novčane nagrade najboljim studentima u iznosu od po 50.000,00 dinara.

Pravo na novčanu nagradu u iznosu od 50.000,00 dinara mogu ostvariti studenti akademskih i strukovnih studija na visokoškolskim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija, uz sledeće uslove:

- Da student u školskoj godini za koju se dodeljuje novčana pomoć prvi put upisuje najmanje II (drugu) godinu na studijama prvog stepena studija;

- Da student ima najmanje prosečnu ocenu 8,50 (osam 50/100) iz prethodnih godina studija;

- Da student ima prebivalište na teritoriji opštine Ljubovija, odnosno boravište najmanje 3 godine za interno raseljena lica;

- Da student nije u radnom odnosu (za kandidate koji su studenti na studijama drugog stepena).

Konkurs nije namenjen studentima I (prve) godine prvog stepena studija, apsolventima i studentima doktorskih studija. Sredstva za ove namene obezbeđena su u budžetu opštine Ljubovija za 2022. godinu, a rok za podnošenje zahteva je 30.12.2022. godine.

O detaljnim uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji možete se informisati na sajtu Opštine Ljubovija: http://www.ljubovija.rs/vest/949 .
Ljubovija.info

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa