23. decembar 2022.23. dec 2022.
Turnir za kraj kalendarske godine (foto: RK Metaloplčastika)

Turnir za kraj kalendarske godine (foto: RK Metaloplčastika)

Metaloplastika u Trebinju, Mitrović na klupi

Metaloplastika Eliksir otputovala je desetkovana na novo izdanje Sverspskog kupa u Trebinje. Usled pozitivnog testa na Kovid 19 prvog trenera Vladana Matića i njegovog asistenta Davida Rašića, ekipu će u subotu predvoditi nekadašnji kapiten, aktuelni trener u mlađim kategorijama i rekorder po broju nastupa u plavm dresu Miloš Mitrović.

U subotu od 17 časova, u prvom polufinalu, Metaloplastika Eliksir igra protiv branioca trofeja, ekipe Vojvodine, što će biti drugi duel dva kluba u sedam dana. Drugo polufinale igraju Borac Banja Luka i domaći Leotar. Pobednici će igrati u finalu u nedelju od 15 časova.

Miloš Mitrović (foto: Glas Podrinja)


-Želeli smo da osvojimo još jedan trofej u ovoj godini, ne idemo kompletni na turnir, no i dalje ta želja postoji i učinićemo sve da iznenadimo Vojvodinu, a potom i u eventualnom finalu odnosemo pobedu. Svi igrači su u konkurenciji, nadamo se da neće biti novih problema do starta utakmice - istakao je direktor kluba Slaviša Stojinović.

Mitroviće debituje kao trener seniora

Miloš Mitrović je odmah po završetku igračke karijere dobio priliku da radi kao trener. Poverena mu je selekcija u mlađim kategorijama, a u prethodnoj sezoni je ostvario i najveći uspeh kod mladih što se tiče kluba. Ekipa do 12 godina, osvojila je ubedljivo prvo mesto u kvalifikacijama, a potom i srebro na Prvenstvu Srbije. Ovo će biti njegov debi sa prvotimcima.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa