23. decembar 2022.23. dec 2022.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Uskoro počinju radovi na rekonstrukciji vrtića

U zgradi Opštinske uprave održan je sastanak pred početak radova na rekonstrukciji Predškolske ustanove „Poletarac“, sa predstavnicima donatorskog fonda EU PRO+, izvođačem radova “Građevinar” d.o.o. Ivanjica, nadzornim organom „GP Trem Gradnja“ d.o.o. Valjevo i projektnim timom opštine Ljubovija.
Ljubovija.info

Predviđeni rok za završetak radova je 90 dana. Projektom je planirana zamena dotrajalih podova, rekonstrukcija i proširenje kuhinje, zamena grejne mreže, izrada spoljašnje hidrantske mreže, instalacija dojave požara, izgradnja sobe za izolaciju i skladišta za pelet. Takođe, izvršiće se nabavka kompletnih kuhinjskih aparata i opreme, nabavka zelenila, beskontaktnih dozatora, didaktičkog materijala i opreme za unapređenje nastave, kao i jelovnika za zdraviju ishranu dece.
Ljubovija.info

Na sastanku je konstatovano da su se stekli uslovi za uvođenje izvođača u posao i da će radovi početi kada predškolska ustanova dobije saglasnost za korišćenje alternativnih prostorija za rad o čemu će korisnici blagovremeno biti obavešteni.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa