1. januar 2023.1. jan 2023.
Laureati čitalaca za 2022. godinu

Laureati čitalaca za 2022. godinu

Favoriti čitalaca za 2022. godinu

Sedmu uzastopnu godinu čitaoci Glasa Podrinja imali su priliku da u svom izboru biraju najbolju sportistkinju, sportistu i sportski kolektiv Podrinja u 2022. godini. Ovog decembra su imali u konkurenciji po četiri opcije u kategorijama sportistkinje i sportskog kolektiva, odnosno šest među sportistima.

U sve tri kategorije je borba bila neizvesna do kraja, te je prva dva mesta u kategoriji sportistkinje i kolektiva delio jedan glas, odnosno dva među sportistima.

Ana Bojić - najbolja sportistkinja godine u izboru čitalaca


Ana Bojić
sportistkinja Podrinja 2022. u izboru čitalaca

Karatistkinja kluba "Šabac - Fuđimi" navikla je poznavaoce karatea na uspehe u svim kategorijama. U prethodnoj godini je osvojila seniorsku bronzu na Evropskom prvenstvu kao deo kumite tima i na Svetskom u miks timu za borbe, a postala je, između ostalog i seniorski šampion Srbije u borbama.

Nenad Đuričić - najbolji sportista Podrinja 2022. godine u izboru čitalaca


Nenad Đuričić
sportista Podrinja 2022. u izboru čitalaca


Šabački fudokan borac osvojio je ove godine pet seniorskih srebrnih medalja na Evropskom prvenstvu u Riminiju i jednu bronzu, a potom je na samom kraju godine bio deo kumite tima za borbe koji je osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u Poljskoj. Ponikao je u šabačkom klubu "Kaišin", a trenutno je član beogradske Crvene zvezde.



Kajak klub „Zorka“
kolektiv Podrinja 2022. godine u izboru čitalaca


Frekventnost kajakaških uspeha učinila je da se titule podrazumevaju u šabačkom kajaku, međutim svaka godina je novi izazov, jača konkurencija, ali Šapčani uspevaju da opstanu u vrhu. Zorka je ekipni seniorski šampion, juniorski, pionirski i sveukupni vicešampion, odnosno treći kadetski tim. Pojedinačno „zorkaši“ su osvojili 170 domaćih i dve međunarodne medalje, a Uroš Pavlović i Milan Đenadić su članovi stručnog štaba reprezentacije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa