1. januar 2023.1. jan 2023.
Milan Damnjanović (foto: zvanična fejsbuk stranica Milana Damnjanovića)

Milan Damnjanović (foto: zvanična fejsbuk stranica Milana Damnjanovića)

Novogodišnja čestitka predsednika opštine Bogatić

Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović čestitao je novogodišnje praznike svim meštanima Opštine poželevši uspešnu 2023. godinu.

Drage sugrađanke i sugrađani,

Neka u Novoj godini vaši domovi budu ispunjeni radošću, mirom i razumevanjem, dobrim zdravljem i napretkom. Godinu za nama, prepunu izazova, pamtićemo kao uspešnu, jer smo posvećeno i odgovorno nastojali da završimo i otpočnemo realizaciju kapitalnih projekata koji će unaprediti uslove života svih građana.

Uveren sam da ćemo zajedničkim trudom i dodatnim zalaganjem nastaviti da napredujemo u ciljevima koje smo sebi postavili u izgradnji uređenog i modernog Bogatića kao mesta značajnih mogućnosti za razvoj. Ljudski potencijali i prirodni resursi bude nam opravdani optimizam u lepše sutra.

I u Novoj 2023. godini nastavićemo da poboljšavamo životni standard stanovništva, energično radimo na obezbeđivanju zdravog ekonomskog okruženja, prosperitetnog i mirnog društvenog ambijenta, kao i političke sredine koju karakteriše demokratičnost i stabilnost, čuvajući tradicionalne vrednosti i služeći interesima svih građana.

Uz želju da nas uspesi ohrabre i motivišu, učine jedinstvenim i istrajnim u svim našim ciljevima, daju veru u sopstvene snage i mogućnosti, da zažive svi naši snovi, želim svima srećnu Novu godinu!

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa