8. januar 2023.8. jan 2023.
Mačvainfo.rs

Mačvainfo.rs

Turbina pobednik Božićnih konjičkih trka u Bogatiću

Pravi prolećni dan ovog Božića okupio je na hipodromu u Bogatiću gotovo rekordan broj gledalaca na tradicionalnim konjičkim trkama. Skoro tri decenije ovo je prvi događaj u godini u opštini, koji organizuje KK “Mačvanin”, uz podršku Turističke organizacije opštine Bogatić.
Mačvainfo.rs

Pre nego što su grla startovala posetiocima je služeno kuvano vino, a najmlađi su, kako praznik nalaže, lomili česnicu sa zlatnikom, dar pekare “Ristić”. Sreća je bila na strani velikog ljubitelja konja, Vladimira Novakovića iz Bogatića, koji je kući sa hipodroma odneo zlatnik.

Pobedu u revijalnom okršaju ubedljivo je odnela Turbina, štale Subotić, u sedlu sa Aleksom Šašićem, koja je u samo sedam dana upisala drugi trijumf, posle novogodišnje trke u Šapcu. Drugi su kroz cilj prošli Atil Trlić i Tika Vujković, a treći Soko Krivajski sa džokejem Radovanovićem. Pobednički pehar uručila je Marija Martinović, v.d. direktora TOOB.
Mačvainfo.rs

Ako je suditi po Božićnim konjičkim trkama, hipodrom u Bogatiću očekuje uzbudljiva sezona i ispunjene tribune ljubiteljima konjičkog sporta. Iz KK „Mačvanin“ najavljuju da, zadovoljni događajem, polako počinju sa pripremama za prvi trkački dan, 09. aprila, na Cveti.
Mačvainfo.rs

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa