11. januar 2023.11. jan 2023.
Foto: CSU/ Fejsbuk

Foto: CSU/ Fejsbuk

Zimske školice u CSU tokom raspusta

Centar za stručno usavršavanje Šabac propremio je zanimljiv program za školarce koji zimski raspust planiraju da provedu učeći i zabavljajući se. Zimske školice pod nazivom „Putovanje preko Bliskog do Dalekog istoka“ biće organizovane od ponedeljka, 16. do petka, 20. januara.


Učesnici će imati priliku da putuju kopnenim putem Marka Pola, na krilima pesme obiđu Katar, Tursku i Egipat, da zajedno prave papirne piramide, štampaju Hramove na 3D štampaču, sagledaju Japan iz više uglova i još mnogo toga...

Direktor Centra za stručno usavršavanje Branko Filipović smatra da je to prilika da se đaci zabave i upoznaju druge kulture.

-Pozivamo đake koji ne putuju nigde da poslednju nedelju zimskog raspusta, od 16. do 20. januara, provedu sa nama, da se družimo, igramo, radimo i saznamo nešto novo. Tokom pet dana imaćemo 25 radionica koje će biti i u vezi sa Japanom, ali i Egiptom, Turskom, Katarom... To je prilika da slobodno vreme provedu na kreativan i edukativan način- naveo je Filipović.


Kaligrafija, Papirno modelovanje piramide, Gastronomski mozaik Orijenta, Hramovi Bliskog i Dalekog Istoka, samo su neke od radionica u kojima će polaznici uživati u prvom mesecu godine.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa