18. januar 2023.18. jan 2023.
Foto: Milan Damnjanović, Predsednik Opštine Bogatić

Foto: Milan Damnjanović, Predsednik Opštine Bogatić

Održana 34. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić

U maloj sali Skupštine opštine Bogatić održana je 34. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 17 tačaka dnevnog reda, a sednicom je predsedavao zamenik predsednika Opštinskog veća Teodor Teodorović.

Foto: Milan Damnjanović, Predsednik Opštine Bogatić


Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili predlog Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Bogatić za period od 2023. do 2027. godine i doneli Program za rad Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na području lokalne samouprave opštine Bogatić za 2023. godinu.

Doneta su Rešenja o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi "Slava Ković" Bogatić za 2023. godinu, Rešenja o dodeli jednokratne novčane pomoći studentima koji nisu ostvarili pravo na studentske stipendije za školsku 2022/2023 godinu, kao i finansijski planovi predsednika opštine, Opštinskog veća, Skupštine opštine, Opštinskog pravobranilaštva i Opštinske uprave opštine Bogatić za 2023. godinu.

Takođe, većnici su utvrdili predlog Zaključka o davanju prethodne saglasnosti na Predlog druge izmene i dopune Pravilnika o radu J.K.P. "Bogatić" i doneli Zaključak o davanju saglasnosti na Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova J.K.P. "Bogatić" Bogatić.
Milan Damnjanović, Predsednik Opštine Bogatić

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa