24. januar 2023.24. jan 2023.
Beta

Beta

Naslovne strane za utorak 24. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 24. januar 2023. godine najviše pišu o francusko-nemačkom predlogu za Kosovo, podršci SNS-a predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, stavu opozicije i ostalim temama.

BLIC - O prisustvu predsednika Srbije sednici vlade "Vučić traži jedinstvo u stranci i vladi". List prenosi izjavu dobitnice NIN-ove nagrade za roman godine Danice Vukićević "Junakinja ne prodaje dušu za kikiriki".

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Traže nam da Kosovo tretiramo kao državu", o tome da je Vučić upoznao vladu sa detaljima evropskog predloga sporazuma za Kosovo. O epidemiji morbila "Sad prete i zauške i rubeola".

DANAS - O podršci stranačkih kolega predsedniku SNS-a Aleksandru Vučiću "'Čopor' brani Vučića od Vučićeve ostavke". O stavovima opozicije povodom evropskog predloga za Kosovo "Najglasniji u osudi Boško Obradović".

NOVA - O ocenama francusko-nemačkog predloga koje je iznela opozicija "Kosovo u UN crvena linija". "Stadione od 77 miliona evra grade firme bliske vlasti", o tome kako se troši novac građana Srbije.

POLITIKA - List citira izjavu predsednika Srbije o predlogu za Kosovo "Evropski plan je postao novi pregovarački okvir". O incidentu kod Leposavića u kojem je ranjen jedan Srbin "Albanski specijalci ranili Miljana u grudi".
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa