30. januar 2023.30. jan 2023.
Beta

Beta

Upozorenje AMSS na poledicu ujutro i uveče

Vozači u Srbiji u prvom delu dana treba da računaju na mraz i poledicu, koja je moguća i u večernjim satima na deonicama puteva duž rečnih tokova, kotlina, klisura, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Odroni su učestali i ima ih na gotovo svim putevima koji prolaze kroz useke.

Kolovozi su vlažni u nižim predelima a snega ima u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Valjeva, Kolubare, Kosova, Kruševca, Mačve, Novog Pazara, Požege, Zaječara.

Upozorenje za oblast oko Novog Pazara se zbog velikog odrona na putu kod mesta Kaznoviće - saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom u dužini od 50 metara uz regulisanje saobraćaja semaforima.

Za područje Zaječara se upozorava da je zbog magle vidljivost smanjena na Babinom Zubu do 20 metara i Crnom Vrhu do 50 metara. Takođe se upozorava na sitne odrone duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima,zasecima, a najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali.

Na putu Brus-Brezća ima odrona i nanosa i saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na više putnih pravaca.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Šid čekaju tri sata, a na prelazima Batrovci, Bezdan, Horgoš i Kelebija dva sata.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa