1. februar 2023.1. feb 2023.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za sredu 1. februar

[Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 1. februar, pišu o kosovskoj krizi, formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO), svedočenju člana grupe Veljka Belivuka o planu za ubistvo srpskog predsednika Aleksandra Vučića./b]

ALO - List o rusko-ukrajinskom sukobu piše: "Kijev će tražiti sve moćnije oružje".

BLIC - List detalje sa suđenja grupi Veljka Belivuka donosi u tekstu "Zvicer za ubistvo Vučića obezbedio pet miliona evra i rekao 'biće još' ".

VEČERNjE NOVOSTI - O ratu u Ukrajini: "Kijev formira 'armiju dronova' ". Pod naslovom "Američka rampa za Kurtija", o navodima da SAD blokira ulazak Kosova u Savet Evrope do promene stava o ZSO.

DANAS - O reakciji opozicije na sazivanje posebne sednice Skupštine Srbije o evropskom predlogu za Kosovo list piše pod naslovom "Opozicija: Vučić da ne dolazi bez francusko-nemačkog plana". Poverenica za ravnopravnost Brankice Janković izjavila: "Većina građana nije ni svesna koliko se našim podacima trguje".

INFORMER - List o izveštaju Vlade Srbije o pregovorima s Prištinom: "Kurtijevi batinaši napali Srbe 68 puta za 137 dana".

KURIR - O suđenju klanu Veljka Belivuka: "Vučić glavna meta klana". Poskupljenje u Srbiji, "Najpopularniji polovnjaci poskupeli čak i do 1.500 evra".

NOVA - Tvrdnje člana grupe Veljka Belivuka, Srđana Lalića koji se nagodio sa tužilaštvom, list prenosi pod naslovom "Klan Belivuka počinio devet ubistava koja nisu na optužnici". Intervju s potpredsednikom Narodne stranke Miroslavom Aleksićem: "Niko ne zna o čemu i kako Vučić pregovara".

POLITIKA - Intervju s predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem: "Napadi na jedinstvo i zdesna i sleva". O naoružanju Vojske Srbije list piše: "Puška s dva kalibra biće standardno oružje VS".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa