2. februar 2023.2. feb 2023.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za četvrtak, 2. februar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 2. fubruar najviše pišu o stavovima političara i analitičara o "francusko - nemačkom planu" i predstojećoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše da Amerikanci stežu obračun oko vlasti u Prištini, u tekstu pod naslovom "Šest kazni Kurtiju ako ne formira ZSO". List piše o zahtevu Kijeva Vašingtonu, u tekstu "Traže rakete da gadjaju i mete u Rusiji".

DANAS - "Vučić već prihvatio plan", navodi list, prenoseći stavove analitičara o, kako su naveli, dvodnevnoj sednici Skupštine Srbije o evropskom planu za Kosovo. List piše o infekcijama koje dominiraju u prethodne dve sedmice, u tekstu pod naslovom "Haraju grip, respiratorni virus i korona".
ALO - "Atentat na Vučića osmišljen u Crnoj Gori", list piše o svedočenju svedoka saradnika na suđenju krimilanlnoj grupi Veljka Belivuka.

BLIC - "Došao po kilo krompira, vratio se sa tri miliona evra", o dobitniku loto "sedmice" za koju je listić uplaćen na pijaci u beogradskom naselju Banovo brdo.

INFORMER - "Vučić: Uzvratiću udarac lažnim patriotama", o predstavljanju izveštaja o pregovorima sa Prištinom u Skupštini Srbije kome će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

KURIR - Predsednik Srbije povodom izjave svedoka saradnika na suđenju Belivukovoj grupi "Znali smo da je snajper Belivukovog klana bio za mene!".

NOVA - " Srbi sa KiM se boje da smo ušli u završnu fazu predaje Kosova", kaže poslanik "Ujedinjenih" u Skupštini Srbije Slaviša Ristić. List piše da je posle protesta farmera postignut dogovor sa Vladom, u tekstu pod naslovom "Mleko neće poskupeti".

POLITIKA - O stavovima opozicionih stranaka, uoči sednice Skupštine Srbije o Kosovu, u tekstu pod naslovom "Opoziciono nejedinstvo pred sednicu o Kosmetu". List piše da su predsednici Srbije i Bugarske Aleksandar Vučić i Rumen Radev otvorili radove na gasnom interkonektoru, u tekstu pod naslovom "U najtežem vremenu sloga potrebnija nego ikad".

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić: U atentat snajperom uključene strane službe", povodom izjava iznetih na suđenju Belivukovoj kriminalnoj grupi.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa