3. februar 2023.3. feb 2023.
Ljubovija. info

Ljubovija. info

Potpisan ugovor o zakupu prostora za novu fabriku u Ljuboviji

U Ljuboviji je u četvrtak, 2. februara, u večernjim satima, potpisan višegodišnji ugovor između privrednih društava „KOMFOR GRADNjA“ i „FOOTWEAR SOLUTIONS SERVICES“, kojim je napravljen prvi korak ka što bržem otvaranju nove fabrike u Ljuboviji.

„Naša najveća želja je da se što pre završi uređenje prostora i da počnemo sa proizvodnjom. Znamo da tu ima dosta posla, ali gledaćemo da sve ubrzamo što je moguće brže i nakon toga ostaje nam da montiramo mašine“, rekao je investitor Pedro Hoven.

Ljubovija. info

„Nismo još u mogućnosti da kažemo za koliko će meseci biti zaposleno svih 150 ljudi, koliko smo planirali. Svi radnici koje planiramo da zaposlimo nisu kvalifikovani radnici za našu proizvodnju i moramo prvo da održimo obuku tim ljudima. Smatramo da će obuka trajati do mesec dana i zavisi od ljudi koji će se prijaviti, ali to nije težak posao. Ne pravimo svemirske brodove, praviće se cipele“, u šaljivom tonu dodaje Nikoleta Balint.


Oni kažu da imaju spremne tehničare koji će ljude obučiti u fabrici u Ljuboviji. Fabrika će početi sa radom najbrže što bude moguće, zavisi od kompletiranja papirologije koja je upućena prema Razvojnoj agenciji Srbije i ističu da će fabrika biti napravljena po standardima i zakonima Republike Srbije.
Ljubovija. info

„Zadovoljni smo dogovorenom saradnjom i bićemo na raspolaganju investitoru iz Španije koji je izrazio želju i počeo da sprovodi u delo otvaranje fabrike obuće u Ljuboviji. Ovim ugovorom smo na obostrano zadovoljstvo dogovorili uslove zakupa prostora u kom će biti proizvodni pogon. Veoma mi je drago što je jedna ovakva fabrika u Ljuboviji, jer će biti u korist naših građana, više radnih mesta i u korist naše opštine“, izjavio je vlasnik „Komfor gradnje“ Željko Mladenović.
Ljubovija. info

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa