3. februar 2023.3. feb 2023.
Foto: FB stranica gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić

Foto: FB stranica gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić

Značajni koraci za buduću saradnju

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine grada Šapca, Nemanja Pajić, bili su danas gosti zamenika gradonačelnika Celja, Uroša Lesjaka.

-Danas sam sa predsednikom skupštine Nemanjom Pajićem bio gost Uroša Lesjaka, zamenika gradonačelnika nama prijateljskog grada Celja u Republici Sloveniji. Više od jedne decenije prijateljskih odnosa između grada Šapca i Gradske opštine Celje u Republici Sloveniji, doprineli su uverenju da su učinjeni znatni koraci u dosadašnjoj saradnji između ova dva grada, sa izgledom za još bližim i obuhvatnijim odnosima u budućnosti.

Foto: Zvanična FB stranica Gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić


Najveći i najbitniji pomaci u saradnji biće ostvareni u oblasti očuvanja životne sredine i mladih, gde ćemo kroz uzvratne posete učenika iz Šapca i Celja, steći uslove za bolje upoznavanje, razmenu iskustava i znanja, ostvarivanje kontakata za budućnost. Prilikom posete, kao gradonačelnik Šapca imao sam priliku da se upišem u Knjigu časnih gostiju Celja. Sa rukovodstvom Celja dogovorili smo nastavak i produbljivanje saradnje u svim onim oblastima koje mogu biti od značaja za građane naših gradova-istakao je ovom prilikom gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić.
FB stranica Gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa